დრო:
loading...
loading...
ჯანმრთელობა
ამ საშუალებების გამოყენებით დაემშვიდობეთ ყვითელ, სოკოვან ფრჩხილებს....
3 მიზეზი თუ რატომ ჭირდება თქვენს სექსუალურ ცხოვრებას ახალი იმიჯის...
რჩევები
მკერდის კიბოს ადრეული ნიშნები, რომელიც ყველა ქალმა უნდა წაიკითხოს...
10 ბუნებრივი საშუალება თქვენი არტერიების გასაწმენდად და გულის...
რომელი კატეგორია მოგწონთ

როგორ შევწვათ სხვადასხვა პროდუქტი ისე, რომ გაზქურაზე ცხიმი არ გადმოვიდეს

03 янв 2017, 14:40, admin
როგორ შევწვათ სხვადასხვა პროდუქტი ისე, რომ გაზქურაზე ცხიმი არ გადმოვიდეს
loading...
რა არის ყველაზე საშინელი ხორცის შეწვისას? ეს ზეთია, რომელიც მთელ გაზქურას აცხიმიანებს, ხოლო შემდეგ რჩება ლაქებად. გარდა ამისა, მისი წვეთები ისხმება სამზარეულოს ავეჯზე და ჩვენს სხეულზეც კი. მსგავსი სიტუაცია ალბათ ყველასთვის ნაცნობია.

ჩვენ გთავაზობთ სასარგებლო რჩევას, რომელიც ამ პრობლემას თავიდან აგაცილებთ. გარდა ამისა, ეს მარტივი ხრიკი შემწვარ კერძს მადისაღმძვრელ შეფერილობას და გემოს მისცემს.

მაგალითად, როგორ შევწვათ 2 ნაჭერი ხორცი ისე, რომ ზეთის შხეფები ტაფიდან არ გადმოვიდეს?

თქვენ დაგჭირდებათ მცენარეული ზეთი და 1 სუფრის კოვზი ფქვილი.

მომზადების წესი:

1.ტაფაზე დაასხით მცირე რაოდენობის ზეთი და მოათავსეთ ის გაზქურაზე.

2.მას დაუმატეთ ერთი სუფრის კოვზი ფქვილი.

3.ზეთი და ფქვილი ერთმანეთში კარგად აურიეთ.

4.გაცხელებული ნარევი ოქროსფერ შეფერილობას მიიღებს. ეს ის არის რაც თქვენ გჭირდებათ.

5.ხორცი მოათავსეთ ტაფაზე. (თუ თქვენ გსურთ შეწვათ ორ ნაჭერზე მეტი ხორცი, ზეთის და ფქვილის დამატება აუცილებელია).

6.თქვენ მაშინვე შეამჩნევთ განსხვავებას-ზეთის შხეფები არ გადმოვა ტაფიდან და თქვენი გაზქურა ძველებურად სუფთა იქნება.

8.ხორცი გამოიყურება მადისაღმძვრელად, ხოლო თქვენი სამზარეულო სუფთად.

9.ამის შემდეგ, გაზქურის წმენდის მაგივრად თქვენ შეგიძლიათ ისიამოვნოთ გემრიელი სადილით.скачать dle 10.5фильмы бесплатно
loading...
გააკეთეთ კომენტარი